Lojë Sokoban me Explorer

Në këtë lojë tregon skicë të Sokoban klasik, ju jeni një eksplorues në kërkim të thesareve në një piramidë.

Ne dashuri ndjenjën e cilësisë thella dhe të gjithanshme të lojës

Controls:.

  • Getting Rreth: arrow çelësat.

Loje-sokoban-me-explorer
100% love këtë lojë
Të gjitha lojrat