Loja origjinal Pong

Një kopje shumë besnike e "Pong" lojë të famshme me një muzikë pak dhe më shumë.

Ejani provoni këtë lojrave monument.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.

Loja-origjinal-pong
85% love këtë lojë
Të gjitha lojrat