Mortal Kombat loja

Një lojë flash marrë deri legjendar Mortal Kombat. Programi mund të zgjedhin midis mode konkurrencës dhe një regjim të trajnimit për ngrohje apo zbuluar këtë sagë.

Ne si: sprites dhe lëviz veçanta të marra nga loja origjinale, aftësia për të zgjedhur luftëtarëve të shumta të hyjë ...

Ne rekomandojmë atë për të dy fillestar si fanx!.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Punch: Button "A".
  • Kick: Key "D".
  • Garda: Key "S".

Mortal-kombat-loja
79% love këtë lojë
Të gjitha lojrat