Play Super Mario World 3D

Kjo lojë është një kopje e versionit të DS të New Super Mario Bros. The graphics japin një përshtypje të mirë 3D dhe çdo gjë është shumë fluide, duke e bërë atë një lojë shumë interesante flash.

Kontrolli Mario me arrow çelësat në tastierë.

Play-super-mario-world-3d
79% love këtë lojë
Të gjitha lojrat