Mario në univers zërit

Në këtë lojë ju keni për të ndihmuar Mario zërit nëpër nivelet e ngiste një kuadrat. Mos hezitoni të kryejnë truket për të fituar më shumë pikë.

Përdorni arrow çelësat për të përshpejtuar, e prapambetur, dhe të balancuar kuadrat.

Mario-ne-univers-zerit
86% love këtë lojë
Të gjitha lojrat