Bubble Puzzle Angel dhe Djalli

Në këtë lojë flash me atmosferë të mirë, ju jeni një engjëll që duhet të pop balona prapa që fsheh një demon. Për këtë ju duhet të grupojnë ata në grupe prej të paktën 3.

Rreshta shtesë të balls janë krijuar në qoftë se ju jeni shumë i ngadaltë dhe ju fitojë nëse daemon është mjaft "i shkurtër".

Controls:.

  • Qëllimi: Mouse.
  • Tërhiqe: Kliko majtë.

Bubble-puzzle-angel-dhe-djalli
71% love këtë lojë
Të gjitha lojrat