Zombie Bomberman

Toka është një shkretëtirë post-apokaliptike mumje-infektuar, me ju për të vënë rregull në gjithë këtë. Ju keni marrë dinamit dhe një armë gjahu të qartë nivelet.

Ambient i sëmurë dhe të dhunshme, por ne e duam se na drejton që të mos rekomandohet për të rinj!.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bombë me: spacebar.
  • Tërhiqe: Ctrl.

Zombie-bomberman
77% love këtë lojë
Të gjitha lojrat