Me Penguin lojë Bomberman

Një lojë shumë të mirë duke treguar gameplay e Bomberman, por ku ju luani një pinguin që lëshon vezët në mënyrë që të përparojë.

Ne dashuri vështrim shumë i zoti dhe kendi i zgjedhur i jep një përshtypje të thellë në vend të bukur.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Vë një vezë me: spacebar.

Me-penguin-loje-bomberman
40% love këtë lojë
Të gjitha lojrat