Fun_James bombardues bombë

Bomberman lojë që ndjek kodet e zhanër. Ne dashuri e dekoratave që janë kujdesur për të dhe interfejsit në dispozicion të gjitha në frëngjisht.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bombë me: spacebar.

Fun_james-bombardues-bombe
50% love këtë lojë
Të gjitha lojrat