Bomberman & Mario Crossover

Bomberman lojë që ofron një mënyrë për të marrë pjesë në duele ndërmjet anëtarëve të mbretërisë kërpudha.

Një atmosferë shumë të bukur dhe kompensuar mundësinë e luajtur në multiplayer: Ne themi PO!.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bombë me: spacebar.

Bomberman-mario-crossover
73% love këtë lojë
Të gjitha lojrat