Bomberman lojë si Pirates

Një tjetër lojë e madhe që immerses ju këtë herë në një botë të piratët. Ju duhet të fundosej anijen e armikut, duke vendosur mina nënujore.

Video të vogël për të ngritur skenar dhe muzikë që ju ndoshta kujtoni diçka!.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bombë me: spacebar.

Bomberman-loje-si-pirates
87% love këtë lojë
Të gjitha lojrat