Bomberman lojë betejat

Luaj këtë kopje të Bomberman cilat ju propozojë për të konkuruar kundër lojtarëve të menaxhuara nga inteligjencës artificiale.

Shumë bonuse dhe betejat me deri në 4 lojtarë.!

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bomba me: spacebar.

Bomberman-loje-betejat
73% love këtë lojë
Të gjitha lojrat