Bomberman futuristic lojës

Kjo lojë shumë e mirë flash është një përzierje mes një lojë të mirë menduar nuk mund të jenë më të retro dhe dizajn modern, gameplay është gjithashtu shumë i mirë.

Kjo lojë do t'ju argëtojnë për kohë të gjatë!.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bombë me: spacebar.

Bomberman-futuristic-lojes
50% love këtë lojë
Të gjitha lojrat