Aventure_Crystal Runner lojës Bomberman

Një reflektim madhështor lojë kombinuar, RPG, aventurë e shkurtër e asaj lumturie.

Ju duhet të grumbullohen në çdo nivel të grumbulluar sa më shumë pikë të jetë e mundur dhe të arrijë dalja është një anije! Për të fituar pikë ju mund të mbledhur objekte, vrasin monsters ose të ndihmojë njerëzit të bllokuar.

Kolegjet në lojë janë këtu për të ndihmuar dhe të udhëzuar ju.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.
  • Pyetni bombë me: Ctrl.

Aventure_crystal-runner-lojes-bomberman
100% love këtë lojë
Të gjitha lojrat