2D lojë Bomberman

Një lojë e frymëzuar nga koncepti i Bomberman, por vepron krejtësisht ndryshe.

Shko në bombë të aktivizuar urë pezulluar litar, dhe pastaj shtypni SPACEBAR të heqë një bombë dhe pastaj shtypni spacebar një herë të fundit për të shpërthente bombën.

Një lojë e madhe aventurë / pasqyrim me piksele madhe si ju pëlqen që është shumë më e thjeshtë sesa duket.

Controls:.

  • Leviz: Arrow Keys.

2d-loje-bomberman
60% love këtë lojë
Të gjitha lojrat