Игра Sokoban со Explorer

Во оваа игра прикажува преглед на класичен Sokoban, вие сте истражувач во потрага по богатства во пирамида.

Ние љубовта и чувството на длабочина и севкупниот квалитет на играта

Контроли:.

  • Снаоѓање низ Битола: стрелките на тастатурата.

Игра-sokoban-со-explorer
100% сакам оваа игра
Сите игри