Авантура и мозаик игра Sokoban

Во овој супер ултра зависност ретро игра, мора да им помогнат на мажите да стигнат до излезот на секоја лавиринт.

Графика и звук на стариот како што те сакам.

Контроли:.

  • Потег: стрелките на тастатурата.
  • Скокни / преместување објекти: Батон "Х".
  • Припивам до корнизи: arrow "Ниско".
Совет:.Можете да го извршите повеќе издолжени скокови со притискање на "Х" во виси позиција на полицата.

Авантура-и-мозаик-игра-sokoban
83% сакам оваа игра
Сите игри