Mortal Kombat игра

А флеш игра преземањето на легендарниот Mortal Kombat. Во програмата може да избираат меѓу конкуренцијата на владата и на обука на владата за греење или открие оваа сага.

Ние сакаме: sprites и посебни потези преземени од оригиналната игра, можноста да се избере повеќе борци влезе ...

Го препорачуваме на двете почетници како fanx!.

Контроли:.

  • Потег: стрелките на тастатурата.
  • Удар: Батон "А".
  • Удар: Клучни "Д".
  • Чувар: Клучни "С".

Mortal-kombat-игра
78% сакам оваа игра
Сите игри