Casse-Briques со вселенско летало

Во оваа игра Збег футуристички атмосфера, треба да ги отстраните реда блокови користење на вашиот брод и топка на енергија.

Контроли:.

  • Потег: глувче.
  • Користете бонус: spacebar.

Casse-briques-со-вселенско-летало
50% сакам оваа игра
Сите игри