Простор напаѓачите-како

Оваа игра ја користи кодови на познатиот простор напаѓачите, исто така, ќе ви овозможи помеѓу секој бран на непријателите да ги купите надградби за Вашиот брод како подобро стапка на оган, подобро штит ...

Контроли:.

  • Потег: стрелките на тастатурата.
  • Повлечете: spacebar.

Простор-напаѓачите-како
50% сакам оваа игра
Сите игри