Оригиналниот понг играта

А многу верен реплика на познатата игра "Понг" со малку музика и многу повеќе.

Ајде се обиде овој споменик игри.

Контроли:.

  • Потег: стрелките на тастатурата.

Оригиналниот-понг-играта
85% сакам оваа игра
Сите игри