Мозаик меур Ангелот и Ѓаволот

Во оваа флеш игра со убава атмосфера, ти си ангел кој мора да се појави на балони зад која се крие демон. За ова ќе треба да ги групирате во групи од по најмалку 3.

Дополнителни линии на топки се создадени, ако сте премногу бавен и ќе ја освоите ако демон е прилично "краток".

Контроли:.

  • Цел: глувче.
  • Повлечете: Лев клик.

Мозаик-меур-Ангелот-и-Ѓаволот
80% сакам оваа игра
Сите игри